Frankfurts udvidelse indvies

Flytrafikken til og fra den nye del åbner den 10. oktober, og muliggør, at då Tysklands største lufthavn kan tage imod yderligere seks millioner passagerer årligt – hvilket giver en årlig kapacitet på 65 millioner passagerer.

 

Bygningen, som har kostet 700 millioner Euro, skal anvendes udelukkende af Lufthansa og dets allierede i Star Alliance. Pier A-plus vil især tilføje lufthavnen flere standpladser til store fly som Airbus A380 og Boeing 747.

 

Deutsche Lufthansa AGs adm. direktør Christoph Franz siger:

“Jeg er overbevist om at Pier A-plus bliver vel modtaget af vores kunder. Fem nye lounger og udrustet med den seneste teknologi sætter helt nye standarder. Med Pier A-plus er Frankfurt Airport igen blandt de førende blandt Europas største hubs”.

 

Pier A-plus, med 185.000 kvadratmeter gulvareal, er det største bygningsprojekt på Frankfurt Airport siden Terminal 2 indviedes i 1994.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.