Frankrig venter turistrekord

Paris turisterLandet er på vej mod rekord i antallet af turister i år med en fremgang i første halvår på 4%, oplyser landets udenrigs- og turistminister Laurent Fabius.

Sidste år udgjorde turismen 7% af Frankrigs økonomi og med en omsætning på 150 milliarder Euro. Med attraktionerne i Paris, med slottene i Loire-dalen, de alpine skisportssteder, Rivieraens strande og gastronomiske nydelser, har Frankrig været verdens mest besøgte turistland siden 1980’erne.

”Jeg håber turisttallet overstiger 85 millioner i år over for de 83,7 millioner sidste år”, siger Laurent Fabius. Samtidig håber han på, at de vil bruge flere penge end hidtil, blandt andet som svar på længere åbningstider og en indsats for en forbedret service.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.