Fremgang for cruise i Norge

I år besøgte knap 2,6 millioner krydstogtgæster Norge, en vækst på 26% sammenlignet med 2011 og ny rekord.

Det fremgår af regnskabstallene fra markedsføringsorganisationen Cruise Norway, som også rapporterer om mere end 2.000 anløb til Cruise Norways 41 destinationer. De fem populæreste destinationer er Bergen, Geirangerfjorden, Oslo, Stavanger og Flåm, skriver travelreport.se.

Krydstogtturismen er desuden ved at blive en helårsvirksomhed i Norge, med ti måneders aktivitet i 2012. En nyhed i år er, at et tysk rederi arrangerer et julekrydstogt til Nordnorge.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.