Fremgang over hele linjen

Ligesom i juli ses den helt store fremgang i den direkte udenrigstrafik, idet 15.152 passagerer benyttede de direkte ruter ud af Aalborg. Samme måned sidste år var der tale om 10.400 passagerer, og dermed en fremgang på hele 45,7%.

”Endnu engang ser vi, at der er et stort marked for direkte udenrigstrafik ud af Aalborg Lufthavn. Når pris og destination er den samme, som tilbydes i andre lufthavne, er og bliver vores gratis parkering et stærkt konkurrenceparameter”, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Chartertrafikken har ligeledes haft fremgang. 19.710 rejste på charterferie fra Aalborg i august, mod 18.022 passagerer i samme måned sidste år, hvilket svarer til en fremgang på 9,4%.

Indenrigstrafikken udgør stadig en stor del af den samlede trafik. I august rejste 88.876 mellem Aalborg og København mod 75.122 i august 2009. Det er en stigning på 18,3%.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.