Fremtidens destinationer

World_Space_Week2013_freecomputerdesktopwallpaper_2560Op til World Space Week (4.-10. oktober) forudsiger Skyscanner, at Jordens højeste bane og dybet i verdenshavene bliver feriedestinationer det næste årti. I 2024 vil rummet være den yderste grænse for velbeslåede rejsende.

Tredje og sidste del af Skyscanners rapport ’Fremtidens Rejse 2024’ fremhæver også nye destinationer, vi skal rejse til og forudsiger, hvordan rejsendes profiler på sociale medier gør det muligt for hotelejere at skabe en skræddersyet oplevelse baseret på den enkeltes behov og præferencer.

I 2024 vil kapløbet om rummet tage rejsende til Jordens lave bane med mulighed for at opleve klodens krumning fra nye højder. Ud over 2024 vil rejsende kunne bo i kredsløb længe nok til at nyde et spændende og fremmed miljø. I mellemtiden bygges der i øjeblikket himmelressorts med nul-tyngdekraft kurbade, svævefly og rumobservatorier, hvor gæsterne kan opleve vægtløshed.

De næste ti år vil rumturisme blive mere overkommelig, mens rejser til bunden af havet vil være en mere mainstream, moderne mulighed.

Undervandshotelværelser eksisterer allerede som niche med Neptun og Poseidon suiter på Atlantis Hotel i Dubai, men innovatorer dyrker konceptet og sigter mod at bygge hele resorts under bølgerne – herunder kurbade, haver og pools – alle med akvarievinduer.

De teknologiske fremskridt betyder også, at hoteller kan give gæster mulighed for ekstrem personalisering via deres mobile enheder for dermed at levere en skræddersyet overnatning. Rejsende vil være i stand til at booke lokaler, hvor alt fra lufttemperatur til styrken af ​vandet i bruseren er sat specielt til dem. Hotelværelsets vægge vil være interaktive med mulighed for at afspille film, vise gæstens egne billeder, vise Skype-opkald fra gæstens venner og familie.

Puder med indlejret elektronik vil give søvndyssende massage og wake-up opkald, mens de indre ure for de jetlagsramte gæster vil blive afhjulpet med lyskasser. Gæsters hud og hår vil blive forbedret og kælet for via brusere med vand tilført C-vitamin, mens fremskridt i 3D-print vil betyde, at gæsterne ikke længere behøver at bekymre sig om toiletartikler, fordi de kan printe alt, hvad de behøver – herunder tandpasta og sæbe.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.