Fremtidens flysæder?

3.AirLairDen London baserede designvirksomhed Factorydesign har for Zodiac Seats designet en prototype til fremtidens flysæder, hvor passagererne sidder i hver sin futuristisk ægformede kupé.

Zodiac Seats fremstiller første- og businessclass sæder til flere flyselskaber. Hver kupé har stemningsbelysning i loftet, der kan ændres, en projektor som viser film på en overheadskærm og dokningsstationer til smartphones.

Corridor-785x475

.

Factorydesigns adm. direktør Adam White siger i en kommentar, at “jagten på det nyeste indenfor teknologi er steget, og at konkurrencen derfor er hård. Alle flyselskaber vil tilbyde det bedste til passagererne”, skriver svd.se.

Sæderne kan indstilles både siddende og liggende, men med den nye konstruktion er der ikke længere behov for at skabe problemer for andre med nedfældelige ryglæn. Hver passager får 30% mere plads.

“Kunden ønskede, at vi skulle skabe noget ud over det sædvanlige, noget helt nyt. Samtidig vidste vi, at vi måtte skabe noget smart, som udnyttede pladsen bedst muligt”, siger Adam White til The Telegraph. Han mener ikke at sæderne skulle være svære at komme ind og ud af, sammenlignet med sæderne i en bil, men erkender, at de er mindre egnede for rejsende med bevægelsesproblemer..

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.