Fremtidens flysæder?

3.AirLairDen London baserede designvirksomhed Factorydesign har for Zodiac Seats designet en prototype til fremtidens flysæder, hvor passagererne sidder i hver sin futuristisk ægformede kupé.

Zodiac Seats fremstiller første- og businessclass sæder til flere flyselskaber. Hver kupé har stemningsbelysning i loftet, der kan ændres, en projektor som viser film på en overheadskærm og dokningsstationer til smartphones.

Corridor-785x475

.

Factorydesigns adm. direktør Adam White siger i en kommentar, at “jagten på det nyeste indenfor teknologi er steget, og at konkurrencen derfor er hård. Alle flyselskaber vil tilbyde det bedste til passagererne”, skriver svd.se.

Sæderne kan indstilles både siddende og liggende, men med den nye konstruktion er der ikke længere behov for at skabe problemer for andre med nedfældelige ryglæn. Hver passager får 30% mere plads.

“Kunden ønskede, at vi skulle skabe noget ud over det sædvanlige, noget helt nyt. Samtidig vidste vi, at vi måtte skabe noget smart, som udnyttede pladsen bedst muligt”, siger Adam White til The Telegraph. Han mener ikke at sæderne skulle være svære at komme ind og ud af, sammenlignet med sæderne i en bil, men erkender, at de er mindre egnede for rejsende med bevægelsesproblemer..

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.