Fyn vil begejstre turisterne

ambassadoerforloeb_0Fynske værter har i et halvt år deltaget i kurset ’Bliv mester i begejstring’. De har styrket indlevelsesevnen og er klar til at møde turisterne med den særlige forståelse, der gør, at turisten føler sig godt modtaget.

”Det har været en fornøjelse at opleve den udvikling, deltagerne har gennemgået på kurset”, siger Carsten V. Nielsen, projektkoordinator for turisme hos Udvikling Fyn. ”Selv om de i forvejen er dygtige og engagerede, har de fået noget ekstra i bagagen, som kan gøre en forskel”.

”Det er det opmærksomme smil og den lille ekstra interesse, som gør, at gæsten oplever at blive værdsat, der er afgørende for, at gæsten bliver lidt længere, oplever mere og kommer igen”, siger Alex Bødiker, Udviklingscenter Syd.

Deltagerne kommer fra bl.a. fynske campingpladser, hoteller, havne, attraktioner, konferencecentre, Bed & Breakfasts, turistbureauer m.fl.

Kurset gentages med samme indhold i efteråret 2013 og i foråret 2014.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.