Fynboerne bestiller ferieluksus på nettet

spies ferieluksusMens 75% af danskerne bestiller deres Spies-rejse via nettet, er det tilsvarende fynske tal oppe på 80%.

Og fynboerne vil bo godt, så 65% vælger et mindst firestjernet hotel – 5% over landsgennemsnittet.

Spies kommer næste sommer syv gange til Odense med sin Airbus 321, der den 22. juni henter de første 212 fynboer og flyver dem til Rhodos.

”Når det gælder salget af sommerrejser, følger fynboerne det generelle salgsmønster. Der er solgt 10% flere Odense-rejser end på samme tid sidste år”, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies, som også har åbnet salget af sommerrejserne til Bulgarien. Først af de syv afgange med Malmö Aviation er den 27. juni kl. 7, hvor der flyves til Varna.

”Vi har plads til ca. 1.400 gæster på vores flyvninger til Varna og Rhodos i højsæsonen, men vi har endnu ikke hele vores program fra Odense på plads. Lige nu jagter vi et fly, som kan løfte fynboerne til f.eks. Antalya eller Gazipasa nær Alanya”, siger Torben Andersen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.