Gæsterekord i Lalandia

103.000 overnatninger resulterede i en stigning på 3% i forhold til den hidtidige rekord fra juli sidste år.

 

”Vi glæder os over det rekordhøje antal gæster, der vidner om at vores koncept er stærkere end nogensinde. Det gode vejr i juli vil normalt betyde færre gæster, men vores store udendørs poolområde med opvarmede bassiner har imødegået dette og været med til at besøgstallet er steget”, siger adm. direktør Christer Rosenkrands.

 

Gæsterne kommer især fra Danmark og Sverige, hvor Lalandia er kåret til den bedste turistattraktion i 2008 for ferier med børn. En bemærkelsesværdig hæder fordi svenskernes egne turistattraktioner fik baghjul af Lalandia. 50.000 deltog i afstemningen.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.