Gastro-gåture, madquiz og middag med twist

Februars Copenhagen Cooking inviterer på debat om vores madkultur og på at dyrke fællesskab ved anderledes middage, hvor man taler lige så meget med de andre deltagere, som dem man kom sammen med.

Der er fisketure på Øresund, lakridsfestival, MAD Mondays, madquiz og smagsodyssé i det københavnske. Fælles for de over 70 arrangementer er god kvalitet og de gode råvarer.

En middag kan antage mange former, og i dette års winter edition er der bl.a. fokus på middage, hvor fællesskabet dyrkes. På Designmuseum Danmark dækker ’I’m a Kombo’ op til ’The Social Act’, hvor måltidets moderne rammer udforskes og udfordres. Aftenen byder på interaktion, innovation, humor og overraskelser, hvor man med garanti falder i snak med de andre gæster.

Man kan også være med til at debattere madkultur og høre om fremtidens køkken når folkene bag MAD symposiet inviterer til ’MAD Mondays’ – et nyt initiativ som skydes i gang under Copenhagen Cooking, eller man kan teste sin gastronomiske viden, når Madsvinet på Vesterbro byder på fem retters menu med dertil hørende madquiz.

Copenhagen Cooking winter edition: www.copenhagencooking.dk

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.