Gem dig for kropsscanneren

Diskussionen går verden over om lufthavnene skal indføre kropsscannere, som kan se flygæsterne til det bare skind. De er løbende indkøbt af en lang række lufthavne og taget i brug – især i USA, men nu kommer der ifølge jp.dk et modtræk.

 

Det er nogle orange klistermærker, kaldet ’Flying Pasties’, som er designet til at dække de rejsendes ’private’ dele, så lufthavnsfunktionærerne ikke kan se ’det hele’.

 

Ifølge News.com.au er der imidlertid ikke nogen risiko for at kropsscannere giver noget deltaljeret billede af passagerernes nøgne hud, men blot et sløret billede, så behovet for at købe klistermærkerne til knap 100 kroner burde være begrænset.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.