Georgien opruster som ferieland

Landet på østsiden af Sortehavet satser hårdt på turismen og blandt andre Donald Trump har bygget hoteller.

Kun meget få danskere har besøgt den tidligere sovjetrepublik, som har grænser mod Rusland, Aserbaidjan og Tyrkiet, men georgierne vil have flere turister, og til det formål satses der blandt andet på oldtidsbyen Batumi, skriver ekstrabladet.dk.

Her er bystyret ved at omdanne byen ud mod Sortehavet til en turistmagnet, hvor prisniveauet for mad og drikke er rørende lave, mens hoteller og attraktioner får international standard blandt andet med den amerikanske rigmand Donald Trump som investor.

Hos Penguin Travel oplyser Alexander Dokov til ekstrabladet.dk/ferie, at rejsemålet vil tiltale dem, der har besøgt de mere kendte destinationer, og vil udfordre sig selv med mindre populære steder.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.