Geranium første danske trestjernede restaurant

Rasmus Kofoed, Geranium

Rasmus Kofoed, Geranium

Michelin Nordic Guide 2016 præsenterer Geranium i København og Maaemo i Oslo som de første trestjernede restauranter i Norden. Der er blot 116 trestjernede restauranter verden over.

I spidsen for Restaurant Geranium står Rasmus Kofoed, som i 2011 vandt guldmedalje ved Bocuse d’Or. Han er medejer af restauranten, som genåbnede i Parken i 2010.

”Årets nordiske guide præsenterer to nye trestjernede restauranter i Norden og udvider for første gang guidens rækkevidde uden for de stor byer. Vi har håndplukket de bedste restauranter og hoteller i Danmark, Finland, Norge og Sverige og resultatet er et rekordstort antal nye stjerner”, siger Rebecca Burr, chefredaktør, Michelin Nordic Guide.

Der er fortsat to stjerner til Noma og AOC

Danmark udbygger sin stjernehøst med fire nye et-stjernede restauranter. Kadeau tilbyder originale retter på sin strandnære bornholmer-restaurant. Frederiksminde serverer kreative retter på et hotel af samme navn i Præstø, mens Henne Kirkeby Kros menuer hylder lokalt producerede fødevarer fra egen køkkenhave. En Michelin-stjerne vender også tilbage til Kong Hans Kælder, som serverer klassisk fransk mad i København.

Der er én stjerne til Kadeau, Kadeau Bornholm, Frederiksminde, Søllerød Kro, Frederikshøj, Henne Kirkeby Kro, Den Røde Cottage, Kiin Kiin, Era Ora, Clou, Marchal, Kokkeriet, Grønbech & Churchill, Substans, formel B, Studio at the Standard, Relæ, Gastromé og Kong Hans Kælder.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.