Øget luftfugtighed hos Lufthansa

En forhøjet luftfugtighed bidrager til bedre søvn under flyvningen og mindsker problemer med tør hud, tørre øjne, irriterede luftveje, træthed og jetlag. Desuden smager mad og drikkevarer ombord bedre. Samarbejdet mellem Lufthansa og det svenske CTT Systems AB står bag udviklingen af et kabinbefugtningssystem, Cair, som er installeret i Lufthansas A380 og de helt nye førsteklassekabiner.

 

”Lufthansa har udviklet en af de mest sofistikerede førsteklassekabiner. Kabinen er stille, komfortabel og takket være den nye svenske teknologi er luften ombord nu mere behagelig”, siger Harro Julius Petersen, Lufthansa general manager for Skandinavien, Finland og Baltikum.

 

”Lavt fugtniveau i kabinen og de negative effekter det medfører, er velkendte for flyselskaber og hyppigt rejsende. Nu er der en løsning på problemet og vi er stolte over at Lufthansa er det første flyselskab som tilbyder denne forbedring i førsteklassekabinen på A380”, siger Torbjörn Johansson fra CTT Systems AB.

 

Cair systemet baseres på “cold evaporation” teknikken som forhøjer passagerernes komfort og velbefindende da den relative luftfugtighed i kabinen forhøjes til 20-25% sammenlignet med 5-10% i en typisk førsteklassekabine da antallet af passagerer der er lavere end på economy.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.