Gislinge Turistfart konkurs

På en henvendelse fra Rejsegarantifonden har Gislinge Turistfart ApS bekræftet, at man har måttet indstille driften og selv har indgivet en konkursbegæring til skifteretten. Begæringen gælder også binavnene  Birkekær Rejser ApS, Dragsholm Minibusser ApS, Jørgens Rute- og Turistbusser ApS og Tuse Næs Busserne ApS.

 

Der blev af skifteretten i Holbæk afsagt konkursdekret 29. oktober og advokat Finn Machenhauer, Asnæs, er udpeget til kurator.

 

Gislinge Turistfart solgte fortrinsvis busrejser til Europæiske destinationer, men der er ikke kunder på rejse med selskabet. Der er solgt 143 rejser i november, og disse kunder får erstattet udgifterne, hvor der er tale om pakkerejser, men ikke hvis de blot har købt en busrejse eller booket et hotel gennem selskabet.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.