Givskud Zoo indvier dinosaurpark

b2172d_GIVSKUDZOO_Dinosaur_Tyrannosaurus_rex_web.jpgI morgen, lørdag, åbner Zootopia Dinosaur Park, hvor parken præsenterer 26 dinosaurer fordelt på 17 arter, alle i naturlig størrelse – blandt andet verdens største dinosaur, en Argentinosaurus på over 40 meter.

”Vi er sikre på, at vores gæster vil synes, at dinosaurerne er spændende, og at det er fascinerende at stå ansigt til ansigt med modeller af gigantiske dyr, som man kun har set i bøger og på film,” siger direktør Richard Østerballe. ”Der er både langhalse, trehorn, flyveøgler og store rovdinosaurer. Nogle af modellerne kan bevæge sig og sige lyde, og de virker meget levende”.

Verdens største dinosaur, Argentinosaurus, er lavet så stor, som den formodes at have været – hele 40 meter lang. Også Tyrannosaurus Rex og den farlige Allosaurus kan man se i fuld størrelse – endda placeret i skovomgivelser, hvor det ser ud som om, de venter på bytte. Gåturen forbi de 17 dinosaur-arter er 350 meter og tager gæsten på en 155 millioner år lange rejse fra den ældste til den yngste dinosaur.

Alle Givskud Zoos nulevende dyr er selvfølgelige også klar til at få besøg i påsken, og der er mange dyreunger rundt om i parken. Girafferne, zebraerne, mangusterne og flere af de andre afrikanske dyr har fået unger. I de kommende uger er der med sikkerhed flere på vej.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.