Glæde over ny rute til Oregon

portland oregonIcelandair åbner 20. maj en sommerrute til Portland i staten Oregon. Ruten får to ugentlige afgange fra Reykjavik frem til 21. oktober.

Annonceringen af den nye rute bliver mødt med begejstring af Karin Gert Nielsen, direktør for Travel Oregon i Skandinavien og Finland: ”Med den hurtige forbindelse rykker Oregon et stort skridt nærmere Skandinavien, og vi er glade for, at vi får endnu nemmere adgang til dette skønne hjørne af USA.”

”Portland er kendt som en af de mest europæiske byer i USA med cykelstier, fokus på gastronomi og gode økologiske råvarer, en levende kaffekultur og fantastiske natur- og vinområder lige uden for byen”, siger hun.

Flere større virksomheder holder til i Portland og omegn, blandt andet Nike, Columbia Sportswear og Intel, og ruten har således et stort potentiale blandt forretningsrejsende.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.