God passagervækst for Norwegian

norwegianGod efterspørgsel i både fritids- og forretningssegmentet påvirker Norwegians trafiktal i maj. 2.641.666 valgte at flyve med Norwegian, 265.515 flere end samme måned sidste år. Belægningen steg 3,4 procentpoint til 88,3%.

Stigningen i passagertal er 11%, mens RPK steg med 15% og kapaciteten (ASK) med 11%.

”På de interkontinentale ruter stiger efterspørgslen i takt med, at vi lancerer nye ruter og destinationer, ikke mindst mellem London Gatwick og USA”, siger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Norwegians flådefornyelse fortsætter i 2016, hvor selskabet får leveret i alt 21 fly. Én ny Boeing 737-800 blev leveret i maj. Med en gennemsnitsalder på 3,6 år er Norwegians flyflåde blandt de mest moderne og miljøvenlige i verden.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.