Gode nyheder ruster ikke

Kunstnerboligen ART 56°, som ligger på tyskerhavnen i Hvide Sande

Når Holmsland Klit Turistforening samles til generalforsamling den 27. marts, får de præsenteret en ny kommunikationsstrategi. Arbejdet med at finde turistforeningens DNA er mundet ud i visionen: ”Vi skaber liv lokalt”.

”Den vision er ikke en nyhed – for det har altid været formålet – men da vi arbejdede med kommunikationsstrategien, gik det op for os, at vi har været for dårlige til at fortælle omverdenen, hvad det er, vi laver – og ikke mindst hvorfor. Vi skal blive meget bedre til at få det gjort synligt for både private og for erhvervslivetet,” siger Karsten Olesen, bestyrelsesmedlem i Holmsland Klit Turistforening.

Foreningen har siden oprettelsen i 1969 været med til at skabe mere liv til Holmsland gennem aktiviteter, der gør det bedre at være turist. Det begyndte med strandrensning og Sildefestivalen, der stadig er en stor succes. De senere år har man bl.a. investeret i bramsejlsskonnerten Maja, Kabelpark, Hvide Sande Sportsfisker Center og kunstnerboligen ART 56°.

”Vi har en unik model, hvor overskud fra udlejning af feriehuse gennem Feriepartner Hvide Sande bliver brugt på at styrke området. Det er en lokal symbiose, der kommer alle til gavn,” siger Kirsten Hansen, der også er medlem af bestyrelsen. Hun glæder sig over, at events som for eksempel WaterZ er en succes, der vokser år for år takket være turistforeningen.

De seneste tre år har Holmsland Klit Turistforening brugt 4,5 millioner kroner på at skabe liv lokalt. Ved tilblivelsen af Ringkøbing Fjord Samarbejdet i 2001 valgte man at fortsætte foreningen, der dækker den gamle Holmsland Kommune. I dag arbejder Holmsland Klit Turistforening tæt sammen med Ringkøbing Fjord Turisme.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.