Gode råd til EM-bilister

”Især i Ukraine opfordrer vi alle til at følge anbefalingerne på fdm.dk inden afrejsen. For eksempel er den tilladte alkoholpromille 0%, og der er meget store bøder ved overtrædelse. Vejene i Ukraine er generelt i dårlig stand, så det frarådes at køre om natten.

 

Hastighedsbegrænsningen er stort set som i Danmark, men 20 km/t i boligområder, og der er ikke er hastighedsskilte alle steder. Parkering i byerne er normalt begrænset til 30 minutter og uden p-billet kan myndighederne fjerne et køretøj. Det koster fra 50 til 3.000 kroner at overtræde de trafikreglerne”, fortæller FDMs feriekonsulent, Frederik Valmin.

 

”I Polen er trafikreglerne stort set som i Danmark, men der betales motorvejsafgift. Bilkulturen er meget anderledes med tendens til mere hidsige bilister. Tyveri af og fra biler er ret almindeligt, og man skal f.eks. være påpasselige overfor bander, der optræder som politibetjente og vinker bilerne ind til siden. Man kan bede betjenten om identifikation, hvis man har mistanke”, beretter Frederik Valmin.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.