Golfferie uden køller

De 60 glade golfspillere rejste af sted fra Moss Lufthavn Rygge i onsdag og får muligvis deres køller leveret med det norske lavprisselskab i morgen, lørdag, skriver Moss Avis.

”Det var først da vi landede med Norwegian i Antalya, at vi fik at vide at vores golfbags var blevet efterladt på Rygge, og at det ville vare flere dage før de blev eftersendt”, siger en opgivende rejsedeltager Bjørn Foslund. Han og andre aktive medlemmer i Moss og Rygge golfklub har været på utallige golfture tidligere, men aldrig før uden at få udstyret med.

”Jeg kan forstå, at man glemmer en kuffert eller én bag, men at 60 golfbags bliver efterladt har jeg aldrig oplevet”, siger han og regner med, at Norwegian har syntes 60 golfbags blev for tunge for flyet, og oplyser, at flere måtte betale for overvægt uden at få køllerne med.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.