Gouda opsiger kendt chef – og ændrer organisation

Karin Tranberg bliver chef for hele den nordiske skade- og assistanceorganisation i Gouda.

Karin Tranberg bliver chef for hele den nordiske skade- og assistanceorganisation i Gouda.

REJSEFORSIKRING: Gouda Rejseforsikring vil styrke salgs- og kundefokus med ny organisering. Målet er at skabe klar opdeling mellem distribution/salg og skade, oplyser Gouda. Ændringen betyder øjeblikkeligt farvel til selskabets hidtidige salgs- og marketingchef.

”Gouda skal også fortsat være en foretrukken partner inden for rejseforsikring og fortsat udbygge sit samarbejde med rejsebureauerne og andre partnere. Vi vil med den nye organisering styrke os til konkurrencen”, oplyser Gouda Rejseforsikring.

Privatområdet hos Gouda ændres nu til en ren salgs- og kundeorganisation. Det sker som en konsekvens af, at Goudas nye norske ejer, Gjensidige Forsikrings, marketingafdeling har overtaget marketingansvaret for Gouda. Norske Gjensidige Forsikring købte sidste år Gouda Rejseforsikring.

Ændringerne hos Gouda betyder farvel til salgs- og marketingchef Camilla Kjær Breilev, der kom til Gouda i 2008 fra job som marketingchef hos erhvervsrejsebureauet CWT. Hun fratræder med det samme, oplyser Gouda.

Goudas nye adm. direktør, danske Uffe Svennson, er konstitueret salgschef for privat i Danmark, indtil der er fundet en ny til stillingen.

Karin Tranberg, hidtidig chef for alarmcentralen hos Gouda, bliver chef for den nordiske skade- og assistanceorganisation i Gouda. Pia Nygaard bliver i stedet ny chef for alarmcentralen.

Adm. direktør Uffe Svennson siger om den nye organisation: ”Gouda får skabt en klar ansvarsfordeling mellem salg og skade. Jeg takker Camilla Kjær for hendes indsats og ønsker hende held og lykke fremover.”

Gjensidige Forsikring er et af de ledende nordiske skadeforsikringsselskaber. Der er 3.400 medarbejdere, heraf ca. 715 i Danmark.

I foråret meldte Gjensidige, at Goudas hidtidige nordiske direktør, Jesper Kjeldsgaard, stopper.

”Der er ingen dramatik. Jeg stopper efter eget ønske og seks spændende år. Men jeg er sulten på at prøve noget andet, gerne i rejsebranchen, hvor jeg har min sjæl,” sagde Jesper Kjeldsgaard i den forbindelse til standby.dk – han havde ikke noget nyt job på hånden.

Gouda har ca. 150 medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige. Hovedkontoret i København har 120. Gouda har 350.000 forsikringskunder i Norden, 80 pct. er privatkunder, resten erhvervskunder.

300 danske rejsebureauer bidrager til ca. halvdelen af privatomsætningen. Det danske marked står for ca. halvdelen af Goudas årlige omsætning, der sidste år var over 300 mio. kr.