Gourmet-togtur rundt om Oslo

En femretters middag i NSBs mukke gamle teaktræsvogne mens toget lunter gennem skoven? Det kan man få for 1.750 norske kroner med mad og vin inkluderet.

 

”Vi havde fire af den slags ture sidste år, mest som en prøve. Men vi fik så mange henvendelser, at vi nu forsøger os med at gøre tilbudet mere fast i år”, siger Bernt Bucher Johannessen, markedschef for ’Sult’ restauranterne.

Turen ’Nordmarken rundt’ har en passende længe og varer knap fire og en halv time og som rosinen i pølseenden kommer bagest i toget, NSBs repræsentationsvogn – kongevognen – fra 1923. Den er i helt original stand, fuldstændig som da kong Haakon og andre fornemme passagerer benyttede den frem til 1940.

 

Til sommer planlægger ’Norsk Museumstog’ og ’Sult’ at udvide gourmet-turene til Bergensbanen – og her vil dele af turen blive gennemført med damplokomotiv, skriver VG.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.