Gourmet-togtur rundt om Oslo

En femretters middag i NSBs mukke gamle teaktræsvogne mens toget lunter gennem skoven? Det kan man få for 1.750 norske kroner med mad og vin inkluderet.

 

”Vi havde fire af den slags ture sidste år, mest som en prøve. Men vi fik så mange henvendelser, at vi nu forsøger os med at gøre tilbudet mere fast i år”, siger Bernt Bucher Johannessen, markedschef for ’Sult’ restauranterne.

Turen ’Nordmarken rundt’ har en passende længe og varer knap fire og en halv time og som rosinen i pølseenden kommer bagest i toget, NSBs repræsentationsvogn – kongevognen – fra 1923. Den er i helt original stand, fuldstændig som da kong Haakon og andre fornemme passagerer benyttede den frem til 1940.

 

Til sommer planlægger ’Norsk Museumstog’ og ’Sult’ at udvide gourmet-turene til Bergensbanen – og her vil dele af turen blive gennemført med damplokomotiv, skriver VG.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.