Græsk erstatning ved tab på strejker

Den græske turist- og kulturminister Pavlos Geroulanos siger, at landet vil dække de tab, som Grækenlands turister har lidt på grund af enten de mange strejker, eller flyaflysninger på grund af askeskyerne.

 

Landet har haft en alvorlig gældskrise og har kun undgået bankerot gennem et gigantlån på 110 milliarder Euro fra EU og IMF. Men for at få lånet har regeringen måttet gennemføre dybtgående nedskæringer, som har fået ophidsede offentligt ansatte til at strejke.

 

Det har ramt både lufthavne, færgehavne og jernbanestationer, som standsede al kollektiv transport. Det har berørt mange af landets turister og de bebudede besøgstal var på vej ned. Nu siger ministeren, at nedgangen ikke er så voldsom som ført frygtet og for at hente turisterne tilbage, vil han dels satse massivt på markedsføring og samtidig sikre, at de ramte turister bliver kompenserede.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.