Grønnere flytrafik

For at komme så vidt skal tre delmål kunne nås, sagde han og målene lyder på for det første, at flyenes brændstofforbrug skal være reduceret med 25% i 2020, for det andet, at 10% af brændstoffet skal være fra alternative ikke-fossile og for det tredje at fly-branchen i 2050 har fået en CO2 reduktion på 50%, skriver jp.dk.

 

Han nævnte blandt andet biobrændsel som et godt eksempel. Biobrændstof kan sænke udledningen markant og det dokumenteres lige nu med testflyvninger med biobrændstof.

 

Samtidig efterspørger han et økonomisk incitament fra politikerne, som kan være med til at styrke processens fremdrift.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.