Græsk flyvelederstrejke aflyst

flyveledereFlyvninger til og fra Grækenland forventes at blive gennemført som planlagt i denne uge efter flyvelederne har aflyst deres fem dages strejke.

Flyveledernes fagforening OSYPA var bekymret over, om frasalget af de græske lufthavne og flyvepladser ville medføre afskedigelser, men gik ind på at suspendere strejken, da den græske regering forsikrede om, at deres fremtid var sikret.

Til gengæld holder de italienske flyveledere fast ved deres plan om strejke på torsdag efter deres fire timers strejke sidste fredag.
Lobbygruppen Airlines for Europe har henvendt sig til EU-Kommissionen og de europæiske regeringer for at få dem til at ’sikre retten for millioner af europæiske rejsendes flytrafik’ fra ’urimelige strejker’.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.