Græsk flyvelederstrejke aflyst

flyveledereFlyvninger til og fra Grækenland forventes at blive gennemført som planlagt i denne uge efter flyvelederne har aflyst deres fem dages strejke.

Flyveledernes fagforening OSYPA var bekymret over, om frasalget af de græske lufthavne og flyvepladser ville medføre afskedigelser, men gik ind på at suspendere strejken, da den græske regering forsikrede om, at deres fremtid var sikret.

Til gengæld holder de italienske flyveledere fast ved deres plan om strejke på torsdag efter deres fire timers strejke sidste fredag.
Lobbygruppen Airlines for Europe har henvendt sig til EU-Kommissionen og de europæiske regeringer for at få dem til at ’sikre retten for millioner af europæiske rejsendes flytrafik’ fra ’urimelige strejker’.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.