Grand Prix-fest hele måneden

Fra venstre: Adm. direktør i MCH, Georg Sørensen, underholdningschef i DR Jan Lagermand Lundme og borgmester i Herning Lars Krarup. Foto: Anette Dige Kongsdam

Når Herning den 25. februar og den 4. marts er vært for Melodi Grand Prix og MGP, er det kulminationen på en hel Grand Prix-måned. Herning er i fuld gang med at fejre, at byen er Årets Grand Prix By 2017.

Fanzonen på Herning Bibliotek er indtil MGP den 4. marts omdannet til Melodi Grand Prix-museum med aktiviteter for store og små. Her kan man quizze på Grand Prix-viden, være med i Sing Star MGP eller bare blive klogere på Melodi Grand Prix kjoler, sange og fun facts gennem tiderne.

Eller man kan gå en tur gennem byen med det nye Melodi Grand Prix-spil, som Herning Kommune har lanceret. 35 sange er placeret udvalgte steder i kommunen, og spillet går ud på at finde og fange sangene på mobilen.

På Herning Kommunes plejecentre bliver der spillet Melodi Grand Prix-musik og spist tematiseret mad, ligesom byens sportshold vil sende Grand Prix-klassikere ud gennem højtalerne i løbet af kampene.

Der er rig mulighed for at høre børn og voksne fremføre både klassikere og nye Melodi Grand Prix-sange på Musikskolen og Torvet i Herning.

Se oversigten over de mere end 60 planlagte aktiviteter her:

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.