Gratis hjem til jul

pinkArrivas og Anton Bergs juletog, indpakket i marcipanbrød-pink folie, bringer i år studerende fra både vest til øst og fra øst til vest ganske gratis med ‘Den Generøse Julerejse’.

Generøsitet er det eneste, de studerende skal bidrage med. Det kan være overfor medpassagerer på togturen, over for andre på perronerne eller noget helt tredje. Det gælder om at sprede så meget generøsitet på turen hjem til jul som muligt.

Toget kører om morgenen den 20. december fra Aalborg og Esbjerg til København, hvor det ankommer om eftermiddagen. Herefter er der returrejse til det jyske med adskillige stop undervejs, skriver bt.dk.

”Den Generøse Julerejse bragte sidste år 320 studerende hjem til jul, og de mange takkehilsner, vi fik, var det hele værd. Eneste anke var, at der ikke var plads nok til de mange, der søgte om billet. Derfor har vi i år doblet antal studerende, ruter og generøsitet. Vi kører både for jyske, fynske og sjællandske studerende, der er flere pladser og selvfølgelig flere generøse handlinger undervejs”, siger Rikke Crown, senior Brand Manager hos Anthon Berg.

Juletoget måler 82 meter og er i pink folie med iskrystaller, stjerneskud og budskabet ‘Den Generøse Julerejse’.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.