Gratis på nettet i Taxa 4×35

taxa 4x35Fra 1. februar giver Taxa 4×35, adgang til gratis wi-fi for kunderne. Det er Telia, der står bag løsningen, som forsyner knap 800 vogne.

En ny aftale mellem taxiselskabet og Telia er en service for alle 4×35’s kunder, der nemt kan logge på taxiens wi-fi.

”Vi har lyttet til vores kunder, som længe har efterspurgt en wi-fi-løsning. Den gratis adgang skal styrke kundeoplevelsen og samtidig give udenlandske besøgende og forretningsfolk mulighed for at være på nettet, mens de oplever byen – vel at mærke uden dyre roamingpriser,” siger adm. direktør for Taxa 4×35, Jacob Gulmann.

4×35 har knap 800 vogne i København og Kolding, og wi-fi rulles først ud i København. Senere på året får kunderne i Kolding også glæde af det gratis netværk.

”Vores løsning består af små routere, der installeres i hver vogn, som dermed får eget wi-fi-netværk. Man logger blot på, hvorefter man frit kan læse mails, tjekke ind i lufthavnen eller uploade billeder til Facebook eller Instagram. Løsningen kører på både 3G og 4G, så man kan også streame film og serier på de lidt længere ture,” siger Jacques Nedergaard, salgsdirektør i Telias erhvervsforretning.