Gratis WiFi i London Ciry

Londons finanscentrum vil fremover have gratis WiFi-tilslutning, skriver Financial News. City of London Corporation har indgået en 15-årig kontrakt med Cornerstone Telecommunications Infrastructure om installation og drift av et nyt trådløst netværk.

For at kunne give bedre dækning bliver der opsat installationer på lygtepæle, gadeskilte, bygninger og CCTV-søjler. Anlægget forventes at give City of London et netværk, som er mere teknisk avanceret end i andre førende globale finansielle centre, skriver erhvervsmagasinet.

Cornerstone, som erstatter den nuværende leverandør The Cloud, forventes at tage det nye anlæg i drift til efteråret.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.