Hård kritik af mad på krydstogt

Ifølge ekstrabladet.dk er det især skibenes afternoon tea, betjeningen i restauranterne og vin-sortimentet, som den årligt udkommende ’Berlitz Complete Guide to Cruising and Cruise Ships’ beskriver som ’af ringe standard’.

Douglas Ward, der er manden bag den berømte guide, nævner blandt andet i sin kritik, at spisesalen, afternoon tea og udvalget af vin på RCI-skibene er særdeles ringe. Han mener, at årsagen er, at rederiet bruger færre penge på passagerernes mad and andre store rederier.

Han fortæller, at mange passagerer klager over madens standard, som ikke lever op til det, man kan forvente, når man læser rederiets brochuremateriale. Det nævnes, at der benyttes billige kødudskæringer og svinekød i stedet for oksekød eller lam.

Desuden går kritikken på, at rederiet nedprioriterer grøntsager og de gode krydderier, samt at kvaliteten af desserter og kager er lav og at der er mangel på frisk fisk.

RCI får sammen med Carnival kritik for deres betjening og service, som angiveligt skyldes utrænet personale, som ’ikke kan beskrive en sauce og hælder vin op, som var det Coca Cola’.

Modpolerne og topscorere indenfor det kulinariske skulle ifølge guiden være Cunard, Celebrity og Princess Cruises rederierne.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.