Hård kritik fra stifteren

Under sin høring i High Court under den sag, han har anlagt mod det selskab, han selv stiftede i 1995, klagede han også over, at selskabet angiveligt generer kunderne med kortfristede indgreb på grund af pres på omsætningen.

 

Sir Stelios gav som eksempel en sms-erindringsbesked til 5,99 pund, som han modtog kl. 10.55 og fortalte ham, at boarding til hans afgang var sluttet klokken 10.20.

 

”Hvis det ikke var fordi, jeg har forbindelse til easyJet, ville jeg have følt mig bestjålet for 5,99 pund”, sagde han og gjorde opmærksom på, at dette blot var et enkelt eksempel på, at forsøgene på at skabe ekstra omsætning fører til aktiviteter, som intet er værd og blot skader easyJets brand.

 

Sir Stelios ejer 38% af easyJet, men har trukket sig fra bestyrelsen. Hans easyGroup har lagt sag an mod easyJet med baggrund i retten til at benytte navnet ’easy’, som ejes sir Stelios.

 

Betingelserne for at benytte navnet er blandt andet, at selskabet højst må hente 25% af sin omsætning fra aktiviteter, som ikke direkte berører virksomhedens hovedaktivitet.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.