Hæder til nordjysk gæstfrihed

VisitNordjylland har skabt en værtskabspris, der hvert år hædrer ekstraordinært gæstfri og kompetente nordjyder i turismebranchen. Prisen er i år fordelt på to nordjyske værter, der har givet Nordjyllands mange gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

”Vi mener, at det at føle sig velkommen er en af de vigtigste ingredienser i et vellykket ophold. Modtagerne af årets værtskabspris har vist en imponerende evne til at skabe oplevelser gennem et indlevende værtskab præget af en helt særlig imødekommenhed og hjælpsomhed,” siger Lars Enevold Pedersen, direktør i VisitNordjylland.

Modtagerne af dette års værtskabspris er Lone Holmgaard, der med kælenavnet ’den søde dame’ har arbejdet i Zoo shoppen i Aalborg Zoo siden 2006, og Marie Kaldahl Nielsen fra Fårup Sommerland, der gav en lille dreng, Emil, en oplevelse, han sent vil glemme.

”Vi er i Aalborg Zoo rigtig glade for at kunne give et skulderklap til en medarbejder, der yder en fantastisk indsats,” siger informationschef Søren Sørensen. Også general manager i Fårup Sommerland, Niels Jørgen Jensen, er stolt af kåringen. ”Med ukueligt engagement og en kreativ indstilling har Marie slået en tyk streg under, at værtskabet er selve kernen i Fårup Sommerlands koncept. Marie er rollemodel i forhold til fremtidens gæsteoplevelser, og vi er stolte af at have Marie med på holdet i Fårup.”

Der uddeles en pris til allround-værten, som leverer et stabilt ekstraordinært værtskab med opmærksomhed, imødekommenhed og hjælpsomhed i højere grad end det kan forventes. Årets vært 2012: Lone Holmgård, Aalborg Zoo. Der uddeles en pris til den dygtige vært, som har en særlig evne til at fange en situation og skabe en solstråleoplevelse, der involverer og griber gæsterne. Årets vært 2012: Marie Kaldahl Nielsen, Fårup Sommerland.