Halloween i Legoland med aftenåbent

lego-halloweenSom noget nyt i år kan man opleve Halloween i Legoland, når mørket falder på, og uhyggen spreder sig med masser af lys og (u)hyggelige effekter. I efterårsferien er parken åben til klokken 21.

”Vi har valgt at udvide vores Halloween-program og holder åbent om aftenen i hele efterårsferien, hvor man blandt andet kan gå på opdagelse i Miniland med lys i husene og masser af hekse, vampyrer og spøgelser”, siger Niels Henrik Juul, salg- og marketingdirektør.

Desuden kan børnene følge Brick or Treat ruten og besøge nogle af de skræmmende Halloween væsener, der har indtaget parken: ”Vores kreative medarbejdere har haft ekstra travlt med at forvandle Legoland. Der er mange imponerende detaljer, og om aftenen bliver parken forvandlet, når lyseffekterne skaber en magisk stemning”.

Der er Halloween i Legoland fra den 8. til den 30. oktober. På Brick or Treat Nights den 15.-22. oktober samt den 29. oktober er parken åben fra kl. 10.00 til kl. 21.00

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.