Halv million danske på Tysklands-ferie

Tyskland ser ud til at blive sommerens feriehit med besøg af 16,2% af de danskere, der rejser til udlandet. Det svarer til godt en halv million. Ud over Tyskland ligger Spanien og Italien på danskernes Top 3 over rejsemål i sommeren 2012.

 

Grækenland kommer ind på en fjerdeplads med 11,1%, hvilket svarer til at 350.000 danskere tager til Grækenland denne sommer.

 

”Vi oplever at kunder, som skal til Grækenland, i større grad beder om råd og vejledning om rejsevaluta. Situationen er ustabil, så vi opfordrer danskere til at medbringe ekstra kontanter i rejsevaluta hjemmefra,” siger Joakim Husted, nationschef for Forex Bank.

 

Den foretrukne rejsemåned er juli, men især i uge 28 og 29 bør man forberede sig på ventetid i lufthavnene. Alene i uge 28 finder 20,1% af danskernes udlandsrejser sted, og i uge 29 – 20,7%. Knap 640.000 danskere vil opholde sig udenfor Danmarks grænser i uge 28 og knap 660.000 i uge 29.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.