Helikopter jagter 10-årig dreng

Helikopteren var på vej til Rigshospitalet med en patient, da piloten blev blændet. Han markerede koordinaterne og vendte tilbage til Gerlev ved Skibby i Nordsjælland, hvor han kunne udpege gerningsstedet for politiet, skriver ekstrabladet.dk.

 

Gerningsmændene blev hurtigt fundet, og det viste sig at være en 10-årig dreng med sine fire jævnaldrende legekammerater. De fem blev kørt hjem til den enes forældre, hvor de fik en alvorssnak med politifolkene.

Den 10-årige ejermand til laserpennen kommer fra Jægerspris og blev kørt hjem, hvor forældrene ligeledes fik en alvorlig snak med politiet.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.