Hellerup-hotel med i Classic Hotels

”Vi forventer, at komme med i en professionel kæde, hvor vi samtidig kan bevare vores selvstændighed. Vi forventer, at medlemskabet på flere fronter, vil bidrage positivt til hotellets fortsatte vækst”, siger hotellets direktør Claus Nielsen.

 

Hellerup Parkhotel er det 28. medlem af Classic Hotels, der bl.a. tæller hoteller som Hotel Prindsen i Roskilde, Hotel Randers i Randers og Hotel Jutlandia i Frederikshavn.

 

Hellerup Parkhotel ligger kun ca. 5 km fra Københavns centrum. Siden 1923 har hotellet budt velkommen til sine gæster – hvoraf mange er stamgæster. Forfatteren Jane Aamund, beskriver hotellet som ”et internationalt stiligt hotel med den eftertragtede klassiske atmosfære”.

 

Hotellet har netop åbnet et wellness-center og byder på to restauranter. Vi har både ”2900 La Rocca”, som er en italiensk restaurant, hvor alle kokke og tjenere kommer fra ’støvlelandet’, og en dansk-fransk gourmetrestaurant, anbefalet i Michelin-guiden. Der er selskabs- og mødefaciliteter samt kokkeskole i huset. Hotellet har 71 værelser, suite, bar og loungeområder.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.