Her er de billigste storbyer

sankt petersborg eremitagenDanskere, der vil på storbyferie, får mest for pengene i Østeuropa og Sydøstasien. Billigst er Sankt Petersborg, fulgt af Ho Chi Minh og Manila, viser Forex Banks storbyindeks.

Den billigste storby er Sankt Petersborg med et indeks på 30, sammenlignet med Københavns 100, men flere storbyer i Østeuropa er over 50% billigere end København. Blandt dem er Sofia, Beograd, Warszawa, Riga og Prag.

Flere byer i Sydøstasien har også et væsentligt lavere prisniveau end København, det gælder blandt andre Ho Chi Minh, Manila og Bangkok.

Genève med indeks 159 er listens dyreste by. Men også USA er dyr – New York, Miami, San Francisco, Los Angeles og Chicago ligger alle blandt de 10 dyreste storbyer. 14 byer er dyrere end København.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.