Her er der mest sol at hente

På samme tid i Egypten vil solen i gennemsnit skinne 12,3 timer om dagen, temperaturen vil i snit ligge på 31 grader og der falder ikke en dråbe regn. Det er altså ikke for ingenting, at Spies’ gæster har kåret landet til det sommerrejsemål, som har det bedste ferievejr.

 

”Vejret har stor indvirkning på vores totale ferieoplevelse. Dårligt vejr kan ødelægge selv den bedste ferie. Derfor beder vi hver sommer 75.000 gæster give ferievejret karakter på en skala fra 0 til 5”, fortæller informationschef Torben Andersen fra Spies.

 

Og tendensen er klar. Det bedste sommervejr finder danskerne i den østlige del af Middelhavet. Sidste sommer sammensatte Spies-gæsterne denne Top 10 med den samlede karakter i parentes.

 

Egypten (4,77), Santorini (4,74), Cypern (4,58), Gran Canaria (4,54), Rhodos (4,53), Alanya (4,51),      Mallorca (4,50), Malaga (4,48), Samos (4,46) og Tenerife (4,33).

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.