Her er der mest sol at hente

På samme tid i Egypten vil solen i gennemsnit skinne 12,3 timer om dagen, temperaturen vil i snit ligge på 31 grader og der falder ikke en dråbe regn. Det er altså ikke for ingenting, at Spies’ gæster har kåret landet til det sommerrejsemål, som har det bedste ferievejr.

 

”Vejret har stor indvirkning på vores totale ferieoplevelse. Dårligt vejr kan ødelægge selv den bedste ferie. Derfor beder vi hver sommer 75.000 gæster give ferievejret karakter på en skala fra 0 til 5”, fortæller informationschef Torben Andersen fra Spies.

 

Og tendensen er klar. Det bedste sommervejr finder danskerne i den østlige del af Middelhavet. Sidste sommer sammensatte Spies-gæsterne denne Top 10 med den samlede karakter i parentes.

 

Egypten (4,77), Santorini (4,74), Cypern (4,58), Gran Canaria (4,54), Rhodos (4,53), Alanya (4,51),      Mallorca (4,50), Malaga (4,48), Samos (4,46) og Tenerife (4,33).

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.