Her er der mest sol for pengene

hurghada spiesForskellen på sommeren i Danmark og i landene ved Middelhavet er til at tage og føle på. Selv om den danske sommer var god sidste år, taler statistikken sit tydelige sprog: I juli skinner den ’danske’ sol i gennemsnit 6,3 timer pr. dag, og temperaturen er 19-20 grader. Cypern har over 12 soltimer og 32 graders varme.

De 185.000 gæster, der i sommeren 2014 var med Spies på sommerferie, valgte for fjerde år i træk Egypten som det land, hvor de oplevede det bedste ferievejr.

Og tendensen er klar: Gæsterne finder det bedste sommervejr i landene ved den østlige del af Middelhavet. Her er Spies-gæsternes feriekarakterer i den seneste måling (sommeren 2014 på en skala fra 1 til 5): 1. Hurghada (4,86), 2. Bodrum (Tyrkiet) (4,82), 3. Cypern (4,81), 4. Gran Canaria (4,80), 5. Rhodos (4,79), 6. Kos (4,76), 7. Dalaman (Tyrkiet) (4,76), 8. Alanya (4,71), 9. Tenerife (4,67) og 10. Kreta (4,61).

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.