Her er Norwegians danske favoritter

0

norwegian-B787-Dreamliner irlandTURISME: Norwegian, næststørste flyselskab i Københavns Lufthavn, har kigget på sine mest populære rejsemål denne sommer. I alt flyver selskabet til 54 destinationer fra København og tre fra Billund.

Norwegians fem mest efterspurgte sommerdestinationer fra Københavns Lufthavn er denne sommer: Paris, Berlin, Pisa, Malaga og Rom, oplyser Norwegians informationschef i Danmark, Daniel Kirchhoff, til standby.dk

Danmark er samlet Norwegians fjerdestørste marked – og det marked, hvor flyselskabet i år tilbyder den største stigning i udbudte passagerkilometer. Samlet har selskabet i august i år 366 ruter, 23 nye, mens 18 er blevet lukket.

I antallet af udbudte sædekilometer, ASK (Available Seat Kilometre), er Norge største marked fulgt af Spanien, Sverige og Danmark.

Når det gælder Danmark, Finland, Norge og Sverige – viser selskabets udbud af ASK denne sommer, at det fra Sverige og Finland vil være uforandret, 10 pct. større fra Danmark og tre procent mindre ud af Norge sammenlignet med sidste sommer. ASK-udbuddet fra England til USA vil være ca. 30 pct. større denne sommer. Anna.aero har kigget på tallene for august i år og sammenlignet med samme måned sidste år.

Norwegian får til efteråret en række nye langruter: Den 31. oktober fra Stockholm til Las Vegas med et fly om ugen, fra starten af november bliver der flyvninger fra Oslo, Stockholm og London Gatwick til San Juan på Puerto Rico – og fra starten af november fra Københavns Lufthavn til St. Croix på De Amerikanske Jomfruøer og til Las Vegas – også én gang om ugen.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz