Her flyder pengene på gaden

Med Sølv er Hestens Hov beskoet
Og Vognens Hjul beslaaet;
Guldet det ligger dig for din Fod,
Du bukker dig kun for at faa ‘et.

Sådan hedder det i Christian Winthers børnerim ’Flugten til Amerika’ og i går var der noget om snakken – i hvert fald for borgerne i Whitehall, der er en forstad til Columbus i den amerikanske stat Ohio.

Her gik borgerne meget målrettet efter de 100.000 dollar, der blev spredt ud over gaden, da en pengesæk faldt af en pengetransport og revnede, mens chaufføren fortsatte sin kørsel, skriver jp.dk.

Øjenvidner beretter, at bilisterne lod bil være bil og sprang ud for at samle de mange gode penge sammen, og selv om forretningsdrivende og politiet samlede ind alt det de kunne, var 90.000 dollar alligevel forsvundet, da der blev talt op, skriver den lokale Columbus Dispatch.

Nu prøver myndighederne via overvågningskameraer og mobilfotos at spore, hvem der slap væg med det ’guld, der lå for deres fod*.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.