Her møder man danskere på sommerferien

Januar og februar er de måneder, hvor flest danskere sikrer sig årets sommerferie – og i år har rekordmange allerede planlagt og bestilt en af årets vigtigste ferier.

”Vi har haft rigtig travlt de seneste måneder, og nu er det vores gæster, der har rigtig travlt, hvis de stadig vil nå at have lidt at vælge imellem i højsæsonen. Udvalget af rejser bliver ganske enkelt mindre og mindre hver dag”, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours

”Jeg tror mange husker sidste års sommer, der mest af alt mindede om efterår. De, der ikke havde bestilt rejsen i god tid, kom ikke af sted, for der var ikke flere rejser at få – og hvis de gjorde, betalte de en høj pris, og det vil de undgå i år”, siger han.

Danskerne søger i stigende grad mod Spanien, Grækenland og Portugal, der lige nu ligger i toppen over rejsemål for sommeren 2017.

”Når rejsemålet er bestemt, kommer spørgsmålene hvor skal man bo? Mange børnefamilier søger den nemme løsning. På nogle hoteller garanterer vi direkte transfer fra lufthavnen, og det er vigtigt. Til gengæld vælger færre og færre All Inclusive på hotellet”.

”De vil allerhelst ud at opleve lokalmiljøet og spise på autentiske restauranter for eksempel prøve en af de små tapas-barer i Spanien. Og her kan børnene sagtens være med. All Inclusive er stadig populært, men efterspørgslen falder i forhold til sidste år, siger Peder Hornshøj

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.