Her tager danskerne på sommerferie

Falk Lauritsen_frokost på stranden i AlanyaAlanya, Kreta og Mallorca er sommerens mest populære rejsemål, men der er også rift om Bulgarien og Tunesien, viser salgstal fra Falk Lauritsen Rejser.

Her mærker man stor efterspørgsel på rejser i skolernes sommerferie: “Vi har indsat ca. 5.000 ekstra højsæsonpladser for at matche efterspørgslen. De afgår fortrinsvis fra Billund til destinationer som Alanya, Rhodos, Tunesien og Bulgariens Sortehavskyst”, fortæller direktør Søren Lauritsen. “Sommerens populæreste destinationer er Alanya, Kreta og Mallorca, men vi ser også markant stigning af bestillinger til Tunesien. De seneste fire uger har vi solgt 70% mere end på samme tid sidste år.”

“Kan man rejse først eller sidst i skolernes sommerferie er der mulighed for at komme af sted til favorable priser. Man kan også fortsat finde enkelte rejser i juli, men det begynder at stramme til”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.