Her ta’r danskerne på efterårsferie

apollo-feieDanskerne har købt efterårsrejser som sjældent set tidligere. Hos Apollo søger chartergæsterne til Kreta og Mallorca, mens storbyrejsende ta’r til London eller Rom. Hos momondo.com er London også i top men trumfes af Barcelona.

Apollo har solgt størstedelen af rejserne til efterårsferien og igen er det Kreta, der topper, men også Mallorca og Fuerteventura er populære destinationer til årets (måske) sidste D-vitamin indsprøjtning.

”På charterfronten kan vi næsten melde udsolgt fra danske lufthavne. Der er få pladser her og der, men dem forventer vi solgt meget snart,” siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

På listen over storbydestinationer ligger London helt i top, men også Rom, Barcelona og New York tiltrækker mange på fleksible rejser med Apollo.
Hos rejsesøgemaskinen Momondo er billedet stort set det samme, men her ligger Barcelona over London i antal danske søgninger på rejser i efterårsferien.

”Storbydestinationer hitter stort i efteråret. I forhold til sidste år slår Barcelona London som den mest populære og med Malaga i Top 3 tyder det på, at danskerne ikke er færdige med sol og varme trods vores ’indian summer’. Paris er røget ud af Top 5, og New York er sprunget fra en 8. til en 4. plads,” forklarer Lasse Skole Hansen, PR Manager hos Momondo.

Top 5 charterdestinationer hos Apollo: 1) Kreta, 2) Mallorca, 3) Fuerteventura, 4) Gran Canaria og 5) Tenerife.

Top 5 storbydestinationer hos Apollo: 1) London, 2) Rom, 3) Barcelona, 4) New York og 5) Prag.

Top 5 destinationer hos Momomdo: 1) Barcelona, 2) London, 3) Malaga, 4) New York og 5) Rom.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.