Her vil vi holde vinterferie

La Palma.

La Palma.

En temperaturmåling på danskernes rejsevaner til vinter er ikke til at tage fejl af. I toppen ligger De Kanariske Øer.

”Det er ikke så overraskende. De Kanariske Øer er indbegrebet af tryghed og sikker sol og varme. Her har danskerne holdt ferie i mange år, og de elsker det stadig”, siger Stig Elling, rejseambassadør for Bravo Tours.

Mere overraskende er måske, at den kanariske ø, La Palma, ligger i toppen af listen, men Bravo Tours adm. direktør er alligevel ikke så overrasket: ”Jeg faldt selv pladask for La Palma, da jeg var på udkig efter nye rejsemål. Øen har alt det, som danskerne gerne vil til vinter – det er en nyhed og et sted, ganske få har besøgt, men samtidig spansk og trygt som de andre spanske øer. Har man besøgt Tenerife eller Gran Canaria, vil man måske gerne prøve noget nyt, men med de samme ferieværdier”, siger Peder Hornshøj.

Eksotiske rejsemål som Thailand, Den Dominikanske Republik og De Dansk Vestindiske Øer vinder også frem. Særligt De Dansk Vestindiske Øer, hvor det denne sæson er 100 år siden, at øerne blev solgt til USA, er kravlet op ad listen, men også Hughada er tilbage.

”Og så er der Dubai, der er fuld af oplevelser og ikke mindst en sikker garanti for varme – og priserne er også gode her. Dubai er på ingen måde dyrere en De Kanariske Øer – tvært imod”, siger Peder Hornshøj.

Vinterens populære rejsemål hos Bravo Tours opgjort ud fra, hvor danskerne lige nu har bestilt ferie: 1) Gran Canaria, 2) Tenerife, 3) La Palma, 4) Fuerteventura, 5) Lanzarote, 6) Hurghada, 7) Dubai, 8) De Dansk Vestindiske Øer, 9) Thailand og 10) Den Dominikanske Republik.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.