Herregårds-golf

Det gælder Gyldensteen Golf ved Bogense, Ledreborg Palace Golf ved Lejre, Lyngbygaard Golf ved Århus og Stensballegaard Golf ved Horsens, som har  besluttet at knytte medlemmerne tættere sammen og udnytte de strategiske muligheder, der ligger i tilknytningen til gamle herregårde.

 

En række markedsføringstiltag er under forberedelse, og allerede nu nyder medlemmer i de respektive klubber godt af det nye samarbejde, idet de kan gæstespille gratis på de fire baner.

 

Fælles for Four Manors er, at golfanlæggene er placeret i sammenhæng med de gamle herregårde, som hver især er et lille stykke danmarkshistorie. De markante, historiske bygninger og naturområderne omkring dem bidrager visuelt og med det historiske islæt til en helt særligt stemning. Og det giver unikke muligheder i markedsføringen.

 

De fire baner er designet af internationale arkitekter – Line Mortensen tegnede Gyldensteen, Nick Faldo Ledreborg, og von Hagge både Lyngbygaard og Stensballegaard. De fire klubbers medlemmer kan folde sig ud på to 27 hullers baner og to 18 hullers baner samt træningsfaciliteter, par 3 baner og i eksklusive og unikke klubhusfaciliteter med restauranter.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.