Herregårds-golf

Det gælder Gyldensteen Golf ved Bogense, Ledreborg Palace Golf ved Lejre, Lyngbygaard Golf ved Århus og Stensballegaard Golf ved Horsens, som har  besluttet at knytte medlemmerne tættere sammen og udnytte de strategiske muligheder, der ligger i tilknytningen til gamle herregårde.

 

En række markedsføringstiltag er under forberedelse, og allerede nu nyder medlemmer i de respektive klubber godt af det nye samarbejde, idet de kan gæstespille gratis på de fire baner.

 

Fælles for Four Manors er, at golfanlæggene er placeret i sammenhæng med de gamle herregårde, som hver især er et lille stykke danmarkshistorie. De markante, historiske bygninger og naturområderne omkring dem bidrager visuelt og med det historiske islæt til en helt særligt stemning. Og det giver unikke muligheder i markedsføringen.

 

De fire baner er designet af internationale arkitekter – Line Mortensen tegnede Gyldensteen, Nick Faldo Ledreborg, og von Hagge både Lyngbygaard og Stensballegaard. De fire klubbers medlemmer kan folde sig ud på to 27 hullers baner og to 18 hullers baner samt træningsfaciliteter, par 3 baner og i eksklusive og unikke klubhusfaciliteter med restauranter.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.