Historisk billige afbudsrejser

I den kommende uge er gennemsnitsprisen for de billigste afbudsrejser til ni populære charterdestinationer blot 1.762 kroner i år mod 2.192 kroner i 2011. Det viser en undersøgelse fra Travelmarket.dk, der vedligeholder en database med et samlet udbud af charter- og afbudsrejser til det danske marked.

Rejsesøgemaskinen for afbudsrejser har fundet de billigste 7-dages rejser inklusiv hotel/lejlighed til de mest populære rejselande. Rejserne til otte af de ni undersøgte destinationer er billigere end sidste år.

Priserne gælder afrejse i uge 26 den 21. juni 2011 og den 21. juni 2012. Den billigste rejse er 1 uge til Spanien for kr. 1.299 – mens Italien topper med kr. 2.324.

I indeværende uge frem til søndag er der også masser af billige afbudsrejser til bare 1.500 kroner for 1 uge med hotel/lejlighed til både Tyrkiet, Bulgarien, Spanien og Grækenland.

"På trods af at udbuddet af rejser i år er reduceret, er der alligevel rekordbillige charterrejser at få. Det bliver interessant at se, om priserne også i den absolutte højsæson fra uge 27 vil blive nedsat. Det vurderer jeg, at der er en god mulighed for," siger adm. direktør Ole Stouby fra Travelmarket.dk.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.