Historisk mange sommerhuse til salg

sommerhusDer er omkring 13.000 sommerhuse at vælge blandt lige nu. Den seneste måned er der kommet yderligere 1.300 nye huse på markedet og salget stiger.

I maj i år er der solgt 30% flere sommerhuse end i maj sidste år, skriver avisen.dk.

”Der har ikke været så mange sommerhuse til salg siden 2009, da vi startede med at analysere markedet”, Birgit Daetz, kommunikationsdirektør for boligsiden.dk.

I slutningen af maj var der 12.975 sommerhuse på salgslisten, som traditionelt er mest omfattende i juni og juli. Det er 6% flere end for et år siden og 3% flere end i april.

Det er mest i Nordjylland, der er 8,6% flere huse at vælge imellem, mens der til gengæld er 6% færre huse til salg i hovedstadsområdet.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.