Højhastighedstog fra London til Geneve

eurostarDer skal sættes seks timer af til togrejsen fra London St. Pancras med Eurostar via Lille i Frankrig til Geneve i Schweiz, hvor den sidste strækning køres af TGV Lyrias højhastighedstog.

Den nye forbindelse er seneste tilføjelse til Eurostars voksende destinationsliste, som blandt andet rummer direkte forbindelser fra London til Lyon og Marseille, der starter næste år og følges op af Amsterdam i slutningen af 2016.

Nick Mercer, kommerciel direktør, Eurostar: “Vores analyser viser stor appitit på hurtige togrejser til de populære europæiske destinationer, og den nye forbindelse til Geneve, der åbner i december, giver ud over et city break i Geneve let adgang til nogle af Europas bedste ski resorts. Med trafikken fra city center til city center og rummelige bagageregler er det en attraktiv konkurrent til flytrafikken”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.